Privé of business... in beide gevallen ben jij als organisator voor ons de eregast. Dus spreken we af dat jij vooral geniet en dat wij zorgen voor de rest. Deal?

Personeelsevents »

Wat maakt een teambuilding méér geslaagd dan een sfeer waarin we eventjes geen klant, werknemer of directeur meer zijn... maar gewoon onszelf? Voor minder gaan we niet.

Teambuilding »

Slimme merken vertellen niet langer een verhaal... maar nodigen consumenten uit om het samen te schrijven. En dat moet vooral een leuk verhaal worden, vinden wij.

Brand Activation »

Teambuilding, bedrijfsevent of brand activation... voor ons ben jij eregast op je eigen event. Ondertussen houden wij ons bezig met al de rest. Want zonder stress ben jij - of je merk- op z’n best.

Waarom kiezen voor CLICKEVENTS?

Turning people into soulmates

Een Jong & energiek <br/>team

Een Jong & energiek
team

Iedereen binnen ons team heeft minstens 10 jaar ervaring in de event-sector en heeft letterlijk àlles gedaan: van technicus tot catering en van animator tot wc madam. We komen dus niet gauw voor verrassingen te staan en mocht dat toch gebeuren, weten we onmiddellijk wat gedaan.

Een Transparant kostenplaatje

Een Transparant kostenplaatje

Wat voor event je ook wenst, we weten precies wat het wèl en niet kost. En dat vertellen we je zonder poespas aan de hand van een duidelijke offerte. Dat verwachten wij trouwens ook van onze eigen leveranciers. Want neem het gerust van ons aan: de leukste events zijn die waar iedereen binnen z’n budget blijft.

Een ”No stress” <br/>garantie

Een ”No stress”
garantie

Of je nu een teambuilding, brand activation of bedrijfsevent organiseert, als gastheer of –vrouw heb je één taak: zorgen dat gasten of deelnemers zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn. Precies daarom zorgen we er voor dat je tijdens je event met niks ànders hoeft bezig te zijn.

Een event waar je trots op bent

Een event waar je trots op bent

Wat we ook voor jou of je merk organiseren, in de ogen van elke gast of deelnemer ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het event. Daarom leggen we de lat voor onszelf behoorlijk hoog. Want in onze sector zijn klanten pas tevreden als hun gasten dat ook zijn. Groot gelijk!

Dit zeggen klanten over

 • Click Events organiseerde voor ons 30-jarig bestaan een familiedag waarover iedereen binnen ons bedrijf nog lang zal napraten. Alles begon met het familiespel ‘de Lefibospelen’, een variant op de olympische spelen met als blikvanger een ‘rodeoboomstam’. Aansluitend was er een lekkere barbecue gevolgd door een dansfeest. Door de goede organisatie van Click Events konden ook wij als bedrijfsleiding van begin tot einde volop genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Ilse Tack

  Lefibo

 • Als Businessclub De Pinte hebben wij onze Kerstmarkt in 2014 volledig uitbesteed aan Click Events. Ze hebben ons hierin perfect geholpen zowel administratief in de voorbereidende fase als logistiek in de opbouw- en afbouwfase. Ze waren steeds actief en hulpvaardig in ondersteuning voor de organisatie, de begeleiding en opmaak van een volledig kwaliteitsvol veiligheidsplan als Organisator naar de Gemeente De Pinte en Brandweer toe.

  Click Events heeft bij ons een beeld nagelaten van een degelijke organisatie met een correcte service en correcte kwaliteit tegen een correcte prijs. Zij denken in de filosofie van onze Businessclub De Pinte en in functie van het vooropgestelde budget.

  Filip De Clercq

  Businessclub De Pinte

 • Sint-Lodewijk BuBaO

  Na inspanning komt ontspanning! In de voormiddag volgden onze leerkrachten de navorming, de namiddag werd gevuld met een toffe teambuilding. Dit gebeurde in het historische stadscentrum van Gent. Aan alles en iedereen was er gedacht, van cultuur, sport &spel, typische Gentse specialiteiten tot zelfs een polaroid fotozoektocht.

  Kortom het was gewoon super! Zeker een aanrader!

  Lien Windels

  Sint-Lodewijk BuBaO

 • Stad Gent
 • KBC
 • VRT
 • Stad Mechelen
 • Ketnet
 • Brantano
 • Vinci
 • Sadel
 • Mondelez
 • flowtrack
 • designisdead

Nog vragen?

Contacteer ons

Click Productions BVBA
Langevelddreef 8, 9840 De Pinte, België
092471311[email protected] www.clickproductions.be