Wat maakt een teambuilding méér geslaagd dan een sfeer waarin we eventjes geen klant, werknemer of directeur meer zijn… maar gewoon onszelf? Voor minder gaan we niet.

Wenst u uw werknemers te belonen na een intensieve periode? Of hebben ze nood aan extra aanmoediging? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier! Onze beproefde formules zijn gegarandeerd een schot in de roos.

Polaroid City

Sint-Lodewijk BuBaO

Het all-in-one concept polaroid city voldoet perfect aan het échte doel van een teambuilding: mensen buiten hun werkomgeving (nog) dichter naar elkaar toe brengen. Het speelveld van het foto-zoekspel is een stad naar keuze waar we iedereen betrekken bij een beproefde combinatie van speelse zoekopdracht en de beleving van de culturele omgeving én het lokale culinaire aanbod.

Western Night

RodeoAdvanced

Op zoek naar de verdiende beloning voor je medewerkers na een intensieve periode? De western night van CLICK is een al-in-one concept waarmee we ontspanning en uitdaging naadloos in elkaar laten vloeien. Daag elkaar uit op de stoere rodeostier en praat daarna samen bij tijdens de barbecue. Gezelligheid troef dus!

Archery Tag

ArcheryTag

Archery Tag is een intensief en spannend spel, waardoor deze teambuilding de ideale ingrediënten oplevert om de teamsfeer te versterken! Vorm twee teams en tracht met tactiek, inzicht en groepsvisie de 5 targets en de tegenstander uit te schakelen met de speciale bogen en zachte foam-pijlen. De opblaasbare bunkers verspreid over het terrein, maken deze activiteit zowel in- als outdoor mogelijk.

Mega Angry Birds

AngryBirdsGame

Afgeleid van de gekende computergame, versterkt onze sportieve uitdaging “Mega Angry Birds” de juiste spirit in jouw team! Vorm twee kampen en tracht met de juiste tactiek en de speciale katapulten de burcht van de tegenstander zo snel mogelijk neer te halen met. 100 % CLICK-veilig, maar ook 110% fun verzekerd!

Great Balls Of Fire

BumperBalls

Met” Great balls of fire” organiseert CLICK voor u een dolle namiddag waarin sport en spel centraal staan. Het doel is duidelijk, met een gevarieerd programma, waaronder onze befaamde ‘bumper balls’, de teamspirit van uw bedrijf op een sportieve manier versterken. Achteraf kan iedereen, moe maar voldaan, aanschuiven voor lekkere hapjes. De verdiende reward met een langdurige meerwaarde, dat is zeker!