Wie zijn wij?

Kris Thienpont
 Zaakvoerder
 [email protected]
 0497/25.34.53

De visie van CLICKEVENTS

Of je ons nu vraagt om een teambuilding in elkaar te boksen, een bedrijfsevent te begeleiden of een brand activation te ontwikkelen… we hebben we maar één regel: als organisator bent jij eregast op je eigen event.

Dus terwijl jij jouw ding doet, houden wij ons bezig met al de rest: van activiteiten begeleiding tot catering en van technische ondersteuning tot grote opkuis.

Want zonder stress ben jij – of je merk- op z’n best en daar gaat het om. Neem gerust een kijkje op onze site of geef ons vrijblijvend een seintje.

De sterktes van CLICKEVENTS

Een jong, energiek team… met de ervaring van ouwe rotten in ’t vak.

Iedereen binnen ons team heeft minstens 10 jaar ervaring in de event-sector en heeft letterlijk àlles gedaan: van technicus tot catering en van animator tot wc madam. We komen dus niet gauw voor verrassingen te staan en mocht dat toch gebeuren, weten we onmiddellijk wat gedaan.

Een transparant kostenplaatje… waarmee je makkelijk binnen je budget blijft.

Wat voor event je ook wenst, we weten precies wat het wèl en niet kost. En dat vertellen we je zonder poespas aan de hand van een duidelijke offerte. Dat verwachten wij trouwens ook van onze eigen leveranciers. Want neem het gerust van ons aan: de leukste events zijn die waar iedereen binnen z’n budget blijft.

Een ‘no stress-garantie’… wat betekent dat jij vooral geniet en wij de rest doen.

Of je nu een teambuilding, brand activation of bedrijfsevent organiseert, als gastheer of –vrouw heb je één taak: zorgen dat gasten of deelnemers zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn. Precies daarom zorgen we er voor dat je tijdens je event met niks ànders hoeft bezig te zijn.

Een event waar je trots op bent… omdat je gasten zeggen “dat het dik in orde was!”

Wat we ook voor jou of je merk organiseren, in de ogen van elke gast of deelnemer ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het event. Daarom leggen we de lat voor onszelf behoorlijk hoog. Want in onze sector zijn klanten pas tevreden als hun gasten dat ook zijn. Groot gelijk!