Jij hebt nog vragen? Wij de antwoorden!

Is het mogelijk een springkasteel zelf op te halen?

Bij een aantal springkastelen of attracties is het inderdaad mogelijk om deze zelf op te halen. Dit wordt telkens vermeld op de pagina van het artikel aan de hand van een afbeelding. De grote, zware, fragile attracties worden enkel geleverd. Bij het terugbrengen wordt het springkasteel of attractie terug opgeblazen om alles te controleren, eventuele kosten zijn voor de klant.

Hoe lang mag een verhuur duren?

De duur van de verhuur per dag is maximum 12 uur. De verhuurperiode voor een weekend is van zaterdagmorgen tot en met zondagavond. De verhuurperiode voor een week is van maandagmorgen tot vrijdagavond.

Wanneer wordt er geleverd?

Het uur van leveren wordt afgesproken bij het opmaken van het contract. Leveringen zijn mogelijk vanaf 08.00u. Indien men dit later wil is dat geen probleem, het afhaaluur blijft echter wel hetzelfde (ten laatste om 22.00u).

Wanneer worden de attracties opgehaald?

Indien men een springkasteel voor één dag huurt, wordt deze de dag van levering opgehaald ten laatste om 22.00u. Indien men toch wil dat we het later komen ophalen is dit mogelijk maar dan betaald men 50% extra. Dan mag men het einduur zelf kiezen.

Wat is de minimumleeftijd?

De toegelaten leeftijd wordt altijd meegedeeld op de pagina van het artikel. Op springkastelen kan er eigelijk geen leeftijd geplakt worden aangezien iedereen er eigenlijk op mag/kan. Het veiligste/beste is om telkens maar één leeftijdscategorie op een springkasteel te laten.

Kan ik mijn springkasteel bij regenweer annuleren?

Ja dat kan. Indien uw festiviteiten door slechte weersomstandigheden niet kunnen doorgaan kan u uw reservatie kosteloos laten verplaatsen naar een latere datum binnen hetzelfde jaar.

Wat is het verschil tussen een Rodeo Basic en een Rodeo Advanced?

Een Rodeo Basic kan enkel kantelen in verschillende richtingen. Een Rodeo Advanced kan naast kantelen ook draaien in verschillende richtingen.

Is een Rodeostier gevaarlijk?

Indien de regels strikt worden nageleefd, is de kans op ongevallen bijzonder klein. Tot op heden hebben wij dan ook nog geen ongevallen meegemaakt.

Wat gebeurt er als er schade is aan het springkasteel?

De huurder dient als goede huisvader zorg te dragen voor de gehuurde materialen. Materialen die gestolen of beschadigd zijn, dienen vergoed te worden door de huurder.